Nationaal Douanecongres 2018

11 oktober 2018 | WTC Rotterdam

dhb

UW WERELDWIJDE LOGISTIEKE PROCESSEN NOG EFFICIËNTER BEHEREN
Dbh werkte al aan digitalisering van de logistiek, lang voordat anderen erover begonnen na te denken. Dbh is één van de toonaangevende software- en consultancybedrijven op het gebied van douane en buitenlandse handel, compliance, transport management, havenexploitatie, SAP en cloud services.
 
Met een toekomstgericht perspectief breken we met onze oplossingen onnodige barrières af binnen wereldwijde supply chains. Met als doel een verhoogde efficiëntie van al uw goederenstromen, waarbij uw goederen zo snel, veilig en kosteneffectief mogelijk aankomen.

www.dbhsoftware.nl

 

WERELDWIJD ACTIEF
Onze productportfolio is gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring en competentie. Dbh is vertegenwoordigd in Duitsland en Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Bremen, Duitsland. Wij maken het verschil met onze uitgebreide portfolio aan ready-to-use software producten die uw bedrijf nog concurrerender maken. Ruim 2400 Europees- of internationaal opererende klanten, zijn hier het voorbeeld van. Onze producten zijn modulair opgebouwd, onderling compatible, beschikbaar als ASP- (SaaS) en als Inhouse oplossing en zelfs leverbaar als SAP-Plug-ins. Onze service portfolio bestaat uit consultancy, implementatie, development en ondersteuning en hosting in onze ISO/IEC27001 gecertificeerde datacenters.
 
Elke oplossing wordt in samenwerking met u uitgewerkt om uw logistiek, processen perfect op elkaar af te stemmen. Wij adviseren u graag persoonlijk.