Nationaal Douanecongres 2017

Donderdag 12 oktober 2017

WTC, Rotterdam

Sponsors

Partners

 • AEB

  AEB wordt gestuurd door het continuïteitsbeginsel en een samenwerkingsrelatie met onze klanten en medewerkers. Dit is tot uitdrukking gekomen in talrijke langdurige relaties met klanten en een doorgaande groei in de afgelopen 35 jaar.

  Lees meer
 • De wereld van vandaag is interactiever en dynamischer dan ooit tevoren. Mensen communiceren wanneer ze maar willen met al hun partners en contacten, waar ter wereld die zich ook bevinden.

  Lees meer
 • You think of global customs and trade compliance processes? We have global software solutions!

  Lees meer
 • Stream Software is opgericht in 1997 met als doel het ontwikkelen van hightech softwareoplossingen voor delogistieke sector. Door het streven naar kwaliteit in de aangeboden oplossingen en een intense samenwerking met de klanten heeft Stream Software het aanbod steeds kunnen uitbreiden.

  Lees meer
 • Al meer dan 35 jaar tilt de alles-in-één oplossing van Gateway logistieke processen naar een hoger niveau. Van een uitgebreid Warehouse Management Systeem (WMS) of specifieke Douane oplossingen tot directe verbindingen met o.a het Single Window, wij bieden u precies wat u nodig heeft. Of u nu een Entrepot administratie houdt, klanten heeft in levensmiddelen of gevaarlijke goederen, we beperken ons niet tot een bepaalde branche.

  Lees meer
 • Controle over de goederenstroom in één oogopslag, via een datagedreven systeem dat gebaseerd is op uw businessprocessen en waarbij verschillende taken worden gecombineerd tot Service Level Agreements. Dat zijn enkele van de vele voordelen die alle TRIS-oplossingen van softwaredienstverlener Intris te bieden heeft. De customs-module heeft als bijkomend voordeel dat hij volledig klaar is voor de Europese vereisten van 2020 én dat  de rechtstreekse communicatie met de Europese douaneoverheden AEO-gecertificeerd is.

  www.intris.be

 • Waarom Taric Support?
  Taric Support beantwoordt aan een grote behoefte op de internationale handelsmarkt: met ons professioneel, up-to-date, en betaalbaar platform bieden wij een snelle, veilige en accurate uitwisseling van alle informatie die bij een tariefcode hoort.

   

  Lees meer
 • LSP Solutions heeft LSPcustoms speciaal ontwikkeld voor Douane Entrepot afhandeling en daarmee inmiddels een aanzienlijk marktaandeel verworven. Via SaaS worden klanten ontzorgd met up-to-date software en zowel beheer als wettelijke wijzigingen zijn bij het abonnement inbegrepen. Zo bent u altijd klaar voor de toekomst! LSPcustoms is modern, zeer flexibel qua inrichting en rijk aan functionaliteit en daarmee in bijna alle logistieke branches inzetbaar. De software onderscheidt zich door de integratiemogelijkheden in combinatie met workflow management, zodat processen volledig automatisch kunnen worden afgehandeld. U bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten. Laat u verrassen en neem contact met ons op.
  www.LSPsolutions.com
   

 • BluJay optimaliseert de toekomst van uw bedrijf rekening houdend met veranderingen in de wereldeconomie. Onze oplossingen zijn gericht op het  verbeteren van uw efficiëntie, het minimaliseren van risico’s en het verzilveren van kansen voor rendabele groei. Als u samenwerkt met BluJay kijgt u de beschikking over een groot Global Trade Network, een rijk portfolio aan applicaties, voor zorgeloze douane- en compliance afhandeling,  transport- en opslagafhandeling, realtime data-analyses, plus supply chain visibility voor snelle aanpassingen. Geavanceerde en schaalbare technologie aanpasbaar aan uw bedrijfsbehoeften.

  http://www.blujaysolutions.com/nl

Kennispartner

 • Als brancheorganisatie voor de expeditiesector stelt FENEX zich ten doel om via collectieve belangenbehartiging de nationale en internationale positie van de georganiseerde Nederlandse expediteur te versterken.

  Lees meer