Nationaal Douanecongres 2018

Donderdag 11 oktober 2018

WTC, Rotterdam

Sponsors

 • Controle over de goederenstroom in één oogopslag, via een datagedreven systeem dat gebaseerd is op uw businessprocessen en waarbij verschillende taken worden gecombineerd tot Service Level Agreements. Dat zijn enkele van de vele voordelen die alle TRIS-oplossingen van softwaredienstverlener Intris te bieden heeft. De customs-module heeft als bijkomend voordeel dat hij volledig klaar is voor de Europese vereisten van 2020 én dat  de rechtstreekse communicatie met de Europese douaneoverheden AEO-gecertificeerd is.

  www.intris.be

 • Waarom Taric Support?
  Taric Support beantwoordt aan een grote behoefte op de internationale handelsmarkt: met ons professioneel, up-to-date, en betaalbaar platform bieden wij een snelle, veilige en accurate uitwisseling van alle informatie die bij een tariefcode hoort.

   

  Lees meer
 • LSP Solutions heeft LSPcustoms speciaal ontwikkeld voor Douane Entrepot afhandeling en daarmee inmiddels een aanzienlijk marktaandeel verworven. Via SaaS worden klanten ontzorgd met up-to-date software en zowel beheer als wettelijke wijzigingen zijn bij het abonnement inbegrepen. Zo bent u altijd klaar voor de toekomst! LSPcustoms is modern, zeer flexibel qua inrichting en rijk aan functionaliteit en daarmee in bijna alle logistieke branches inzetbaar. De software onderscheidt zich door de integratiemogelijkheden in combinatie met workflow management, zodat processen volledig automatisch kunnen worden afgehandeld. U bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten. Laat u verrassen en neem contact met ons op.
  www.LSPsolutions.com
   

 • BluJay optimaliseert de toekomst van uw bedrijf rekening houdend met veranderingen in de wereldeconomie. Onze oplossingen zijn gericht op het  verbeteren van uw efficiëntie, het minimaliseren van risico’s en het verzilveren van kansen voor rendabele groei. Als u samenwerkt met BluJay kijgt u de beschikking over een groot Global Trade Network, een rijk portfolio aan applicaties, voor zorgeloze douane- en compliance afhandeling,  transport- en opslagafhandeling, realtime data-analyses, plus supply chain visibility voor snelle aanpassingen. Geavanceerde en schaalbare technologie aanpasbaar aan uw bedrijfsbehoeften.

  http://www.blujaysolutions.com/nl

 • We digitize logistics! We are a software company with more than 2,500 customers in the Netherlands Belgium, Germany and throughout Europe / the world. Our headquarters are located in Hamburg and we have offices in Bremen (with CargoSoft), Frankfurt, Freiburg and Eindhoven. We’ve been serving the market for 35 years by offering digital software solutions for international freight forwarding, Customs processing and supply chain management. We operate the Port Community System for the Port of Hamburg (PCS) and the Cargo Community System (FAIR@Link) for Frankfurt Airport. We provide expert advice and support for all our customers. We assist you throughout the whole process - from decision-making and implementation on through to the smooth day-to-day-use of our solutions

 • Wij zijn Stratech. Met onze kennis en software maken wij uw werk makkelijker!
  Stratech ontzorgt al ruim 27 jaar bedrijven als KLM, Aviko, Hyster-Yale, Philips en DSM bij het optimaliseren van hun import- en exportproces. Door onze diepgaande kennis over de branche, wet- en regelgeving en logistieke processen te vertalen naar innovatie softwareoplossingen, helpen wij verladers en logistiek dienstverleners bij het vereenvoudigen van hun (administratieve) werkzaamheden.

   

  Lees meer
 • In- en Uitvoer is het online platform voor een efficiënt en compliant douaneproces. Altijd en overal op de hoogte zijn van al het douanenieuws? Hulp bij het indelen van goederen of op zoek naar informatie omtrent het juiste douanetarief? Raadpleeg dan In- en Uitvoer. Op In- en Uitvoer vindt u alle informatie omtrent douanerecht, indelingen in het douanetarief, rechtspraak en wetgeving, overzichtelijk gerangschikt en met een unieke toelichting van onze professionele auteurs. Elke dag het laatste nieuws? Onze dagelijkse nieuws service zorgt ervoor dat u geen enkel belangrijk douanebericht mist. In- en Uitvoer, de onmisbare schakel voor uw zo belangrijke praktische vakbekwaamheid, oprecht de beste keuze.
  www.inenuitvoer.nl

 • AEB

  AEB wordt gestuurd door het continuïteitsbeginsel en een samenwerkingsrelatie met onze klanten en medewerkers. Dit is tot uitdrukking gekomen in talrijke langdurige relaties met klanten en een doorgaande groei in de afgelopen 35 jaar.

  Lees meer
 • De wereld van vandaag is interactiever en dynamischer dan ooit tevoren. Mensen communiceren wanneer ze maar willen met al hun partners en contacten, waar ter wereld die zich ook bevinden.

  Lees meer
 • You think of global customs and trade compliance processes? We have global software solutions!

  Lees meer