Nationaal Douanecongres 2018

Donderdag 11 oktober 2018

WTC, Rotterdam

Partners

Stratech Software Solutions

Door onze kennis en geïntegreerde softwareoplossing kunnen bedrijven efficiënt en foutloos al hun exportdocumenten opmaken. Handmatig invoeren van gegevens is hierbij niet nodig. In de flexibele oplossing van Stratech kan zelfs waardevolle businesslogica en wet- & regelgeving worden vastgelegd. Vanuit de software kan vervolgens de communicatie met alle partijen/instanties in de logistieke keten worden afgehandeld: Douane, KvK, Portbase, e-Balie, NVWA, banken (L/C), vervoerders (TNT, FedEx, DHL), rederijen en klanten.

Taric Support

Meer efficiency in de keten
Meer efficiency in de keten is het doel waar wij ons al meer dan veertig jaar voor inzetten. Wij hebben de positie én de ambitie om de branche vooruit te helpen. Samen met onze klanten hebben we de afgelopen jaren grote stappen gezet op het gebied van innovatie. Inmiddels staat er een state-of-the-art platform dat ruimte biedt aan nieuwe, onderscheidende en kostenbesparende vormen van dienstverlening.

Gateway Software Services

Elke dag verkennen wij de mogelijkheden om u nóg beter van dienst te zijn. Met onze persoonlijke aanpak, unieke service én innovatieve oplossingen bent u verzekerd van de meest optimale logistieke doorstroming.
Zo hebben wij heel recent een unieke oplossing ontwikkeld voor de e-Commerce Logistiek Dienstverlener, de Venue met GPA, waar wij u graag meer over vertellen tijdens het Douane congres. Schrijf u vandaag nog in voor een expertmeeting tijdens de sessie rondes of ga naar gateway.nl voor meer informatie.
Wij helpen u graag verder!

Stream Software

Stream Software specialiseert zich op twee vlakken, namelijk douanegerelateerde systemen en logistiek georiënteerde systemen. In douane varieren de producten van Stream Software van eenvoudige douanedeclaratiesystemen tot complexe internationale douanevoorraad administraties, al dan niet gecombineerd met actieve of passieve veredelingssystemen. Logistiek georienteerd varieren de producten van eenvoudige dossiers voor de opvolging van zendingen tot volledige ERP systemen voor douaneagenten en expeditiebedrijven.

MiC Customs Solutions

MIC Customs Solutions is the worldwide leading provider of global customs and trade compliance software solutions. MIC customs software is used by more than 700 customers, in 48+ countries, on six continents. We provide our customers with a high-quality, user-friendly suite of software products, which undergo continuous enhancements and developments.